2013.07.11

ENDRING I EIERSTRUKTUR

JerniaGruppen gjør endringer i eierstrukturen og har i dag valgt å inngå en avtale om salg av Jernias ProffPartnervirksomhet.

Sofiemyr, 11-7-2013.

JerniaGruppen gjør endringer i eierstrukturen og har i dag valgt å inngå en avtale om salg av Jernias ProffPartnervirksomhet. Transaksjonen omfatter Jernias kjedekontor, ProffPartner AS inkludert selskapene ProffPartner Security AS, Kela AB, Lexow AS og et utfisjonert selskap fra Låsgruppen Wilhelm Nilsen AS (3 ProffPartner butikker i Bergen)  til  Ahlsell Norge AS, en av Nordens ledende fullsortiments grossister i det industrielle markedet.

Bakgrunn for salget er ønske om vekst for ProffPartner. Ny eier er bedre rustet til å gi kjeden den fokus og det rammeverket som trengs for å videreutvikle ProffPartner.  For JerniaGruppen vil dette bety økt fokus på å styrke sin posisjon innenfor faghandel og i forbruker markedet.

For ytterligere informasjon se www.ahlsell.no / www.ahlsell.com .