Offshore

Offshore

Offshorebransjen omfatter alt fra små tankbåter til store oljerigger til havs, og logistikk og administrasjon på land. Felles er behovet for produkter av høy kvalitet og vareforsyningsløsninger som reduserer tidsforbruket i innkjøpsprosessen.

Behov

Offshorebransjen omfatter alt fra små tankbåter til store oljerigger til havs, og logistikk og administrasjon på land. Felles er behovet for kvalitetsprodukter og gode forsyningsløsninger som forenkler og reduserer tidsforbruket i innkjøpsprosessen. ProffPartner har lang erfaring med å bistå offshorebransjen med gode råd og skreddersydde, presise leveranser. Kvalitet, service og tilgjengelighet er i sentrum. 

Tilgjengelighet

Geografisk sett er offshorebransjen hovedsakelig lokalisert i de store byene langs kysten. For å imøtekomme kravene og dekke behovene best mulig er ProffPartner sine forhandlere strategisk plassert fra Kristiansand til Hammerfest. Dette gir kundene raske leveranser samt lokal tilgjengelighet og service. 

Vår kunnskap om offshorebransjen og vårt fokus på HMS gjør oss til en trygg og naturlig partner som møter både dagens og kommende behov.